FAQs

Meest gevraagde vragen
”Hoelang
 Autorijschool H.A. de Koning zit al ruim 20 jaar in het vak en heeft heel veel ervaring met allerlei soorten leerlingen in verschillende omgevingen. Onze leerlingen zijn woonachtig in de omgeving Rotterdam, Krimpen aan den Ijssel, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Nieuwekerk, Rijswijk, Krimpen, Oudekerk, Kralingseveer en Lekkerkerk.

Autorijles nemen is en blijft altijd wel een beetje spannend. Je leert iets wat veel mensen moeilijk vinden en hierbij komt er nog eens heel wat kijken. Het is belangrijk dat je een leuke tijd hebt en tegelijkertijd goed en veilig leert autorijden. Je wordt van huis, school, werk of station opgehaald en weer afgezet bij je huis, school, werk of bij het station. Bij autorijschool H.A. de Koning voelen de nieuwe leerlingen zich al meteen op hun gemak. Door de deskundige en gemotiveerde rijinstructeurs krijg je persoonlijke aandacht die je verdient, waardoor je al snel het goed en veilig autorijden onder de knie krijgt. Bovendien word je helemaal klaargestoomd voor het praktijkexamen.

 

”Wat
 Door de persoonlijke aandacht die je van onze deskundige en gemotiveerde rijinstructeurs krijgt en helemaal voor het praktijkexamen wordt voorbereid, ligt de slagingskans bij H.A. de Koning gemiddeld tot hoog. 
”Wat
 H.A. de Koning rijdt in de omgeving Rotterdam, Krimpen aan den Ijssel, Capelle aan den IJssel, Nieuwekerk, Oudekerk, Krimpen aan de Lek, Kralingseveer en Lekkerkerk.
”Zijn
 De cursist is verplicht het overeengekomen bedrag van de rijopleiding te voldoen voor de afgesproken datum of conform de betalingsregeling. De betaling aan autorijschool H.A. de Koning gaat per bank, giro of contant. Bij een niet tijdige betaling is de rijschool gerechtigd de rijlessen en het reserveren van het examen te staken. Verder is het altijd bespreekbaar om in termijnen te betalen. 
”Wat
 Rijschool H.A. de Koning staat voor veiligheid, tevredenheid en betaalbaarheid. Onze instructeuren hebben jarenlange ervaringen en wij bieden autorijlessen tegen een scherpe prijs aan. Leren rijden hoeft niet duur te zijn en dat laat autorijschool H.A. de Koning merken, zonder te compenseren op kwaliteit of veiligheid. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en onze gemotiveerde rijinstructeurs die hun leerlingen helemaal voor het praktijkexamen klaarstomen. 
Als de informatie niet voldoende is staan wij u graag te woord.Bel ons op 06 168 01 647 zodat wij je van dienst kunnen zijn.