Over H.A. de Koning

Rijschool voor iedereen!

Autorijschool H.A. de Koning is een ervaren rijschool die opleidt tot rijbewijs B.

Ben jij op zoek naar een goede autorijschool in omgeving Rotterdam, Krimpen a/d IJsel, Capelle aan de IJssel, Nieuwekerk, Oudekerk, Krimpen aan de Lek, Kralingseveer of in Lekkerkerk? Wil je binnenkort je rijbewijs halen in Rotterdam of Krimpen a/d IJsel, maar weet je nog niet precies welke rijschool het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met rijschool H.A. de Koning? neem dan snel contact op via het contactformulier. Een autorijles heeft een tijdsduur van 60 minuten. Gedurende de autorijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je eigen rijvaardigheden. Na afloop van je eerste rijles krijg je persoonlijk advies van onze rijinstructeur voor het behalen van je rijbewijs.  Om ervoor te zorgen dat je het uiterste uit je rijlessen haalt, krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. De instructeur zal je gestructureerd les geven, gebaseerd op je eigen tempo en leervermogen. Rijschool H.A. de Koning is een uitstekende rijschool om je rijbewijs te halen. Wij zijn de koning in ons vakgebied.

Bij Autorijschool H.A. de Koning in Rotterdam of Krimpen a/d IJssel en omstreken kan je al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar beginnen met auto rijlessen. Vanaf je 17e jaar mag je rijexamen afleggen. Ben je geslaagd voor je rijbewijs in Rotterdam of Krimpen a/d IJssel? Dan mag je de weg op tot je 18e onder begeleiding door jou zelf gekozen coach(es).

Een rijlespakket op maat

Autorijschool H.A. de Koning heeft tot doel om ervoor te zorgen om jou veilig, deskundig, snel en voordelig te helpen om jouw rijbewijs in Rotterdam en omstreken te halen. Wij bieden jou een rijlespakket dat uitstekend aansluit op jouw wensen.

Woon je in Rotterdam of Krimpen aan den IJsel en omstreken? Klik dan snel op ons contactformulier, laat een bericht achter met daarbij je telefoonnummer en e-mailadres. En wij nemen zo snel mogelijk met je contact op!